Misiune și Valori

 

MISIUNEA ȘCOLII:


   LICEUL TEHNOLOGIC „ION CREANGĂ” PIPIRIG doreşte să fie o bază solidă în educaţia tuturor elevilor şi să ofere locuitorilor din comuna Pipirig (şi nu numai) oportunităţi de educaţie de calitate, de dezvoltare în spiritul armonizării culturii sociale cu dimensiunea europeană, sprijinind în acelaşi timp dezvoltarea carierei. În aceasta şcoală, noi oferim tuturor elevilor şansa de a deveni parteneri activi în propria lor educaţie, astfel ca întreaga comunitate să se poată bucura de membri informaţi, activi, anganjaţi:

EDUCAŢIE
UNITATE
RESPONSABILITATE
OCUPABILITATE
PARTENERIAT
ACCESIBILITATE


   Școala are menirea să formeze baza educației, în vederea formării ulterioare prin învățarea pe tot parcursul vieții. Liceul Pipirig este deschis tuturor elevilor și, prin nivelurile și formele de învățământ, oricui dorește o formare educațională superioară. Angajamentul este unul a unui învățământ de calitate (impact pozitiv la sfârșitul studiilor și pe parcursul acestora), urmând principiile democratice (egalitatea șanselor, capacitatea de decizie, nediscriminare, libertate de exprimare și informare, etc.), dar și sprijinirea în orientarea școlară și profesională, atât la sfârșitul învățământului obligatoriu, cât și prin oferirea de pregătire profesională.

VIZIUNEA ȘCOLII:

   Liceul Tehnologic „Ion Creangă” Pipirig oferă șanse egale pentru educaţie şi cultură tuturor elevilor din mediul rural, promovând identificarea si dezvoltarea calităţilor şi aptitudinilor fiecărui elev pentru a fi capabil să-şi aleagă viitorul potrivit si să se adapteze la schimbările unei societăţi dinamice.

De asemenea, dorim ca unitatea noastră să devină o instituţie integrată mediului socio-economic al zonei, astfel încât să ofere comunităţii absolvenţi flexibili, dinamici, creativi, cu spirit de iniţiativă şi adaptabilitate pe piaţa muncii.
Viitorii absolvenți ai Liceului Pipirig vor deveni capabili să se adapteze societății aflată în continuă schimbare, inclusiv vor contribui la dezvoltarea socio-economică a zonei.

 
 
 
 

Evenimente viitoare

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

 

Arhivă

ianuarie, 2021
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031